SOM La Costera

Guanya una entrada doble per a l´espectacle “PANDATARIA” al mes de Abril. El sorteig es cel·lebrarà el 12 del mateix mes.

Divendres 19 d’abril, a les 20:30h. Teatre i dansa “Pandataria”

Pandataria és una illa pertanyent a l’arxipèlag de Las Pontinas, i mesura 1,54 km². En l’època de la dinastia Julio-Claudia, les dones de l’imperi que no s’adequaven a les normes eren exiliades a Pandataria per a llavar la imatge de l’autoritat. Julia la Major va ser la primera i després d’ella la seua filla i la seua neta en diferents moments de la seua vida. La vida en l’exili en una illa tan xicoteta i sense possibilitat d’eixir podia arribar a ser molt avorrida. Però com a illa-presó, va arribar a representar el paradís dels oblidats.

Després de l’imperi romà, en 1941, tres homes, Spinelli, Rossi i Colorni, van acabar en la mateixa illa-presó sota els ordes de Mussolini. Havien posat en dubte l’arribada al poder del dictador i van ser exiliats a Pandataria, que ja havia canviat de nom a Ventotene. Allí, després de les petjades de Julia la Major i els seus descendents, ells van trobar el seu propi paradís i van redactar el que seria el caldo de cultiu de l’Europa que coneixem hui dia el manifest de Ventotene, el títol complet del qual és “Per una Europa lliure i unida”.

Les entrades eixiran a la venda el proper 6 de Febrer, si no vols esperarte al sorteig, no t´ho pergues i a la taquilla del Gran teatre les podràs comprar Preus: 15 €, 12€ amb descomptes (Amants del Teatre, estudiants, Carnet Jove, persones jubilades i pensionistes)